Sluit Logo Wasserij Zonneschijn
Naar Bedrijven

Zonneschijn: wasserij, strijkatelier en nieuwkuis die uw bedrijf doet stralen

Vertrouw op een vlekkeloze service bij Zonneschijn

Diensten

Over ons

Was. Alles naar wens?

Meer over ons

Professionals kunnen 365 dagen per jaar op ons rekenen. Een dagje extra zelfs als februari 29 dagen telt. Wij bedienen zelf onze klanten, elke dag opnieuw. Zo bent u zeker van een continuïteit waarop u kan rekenen. Een kwaliteit die telkens weer dezelfde hoge standaard haalt. 

Net zoals voor onze particuliere klanten, bouwen we sinds 1935 aan een goed gestructureerde dienstverlening die zich toespitst op de noden van de professional. Of het nu in de horeca, slagerij, industrie of bouw is, werkkledij wordt vuil. Ziet af. Wordt gebruikt. En zo hoort het ook. 

Voor u hoeft het geen zorg te zijn. Zonneschijn neemt het graag in handen. Vaak op maat en zeker in samenspraak, om uw corebusiness zoveel mogelijk te ontlasten. Of het nu een servet is, linnen of beddengoed, een complete outfit of een anti-vuilmat, Zonneschijn is er goed in. 

‘Was alles naar wens’, het is zowel een statement als een directe vraag naar u – onze klant – toe. We wassen alles naar wens en streven elke dag naar optimalisatie en verbetering. 

Waarom Wasserij Zonneschijn?

Op uw maat

Wij werken op uw maat en in samenspraak, om uw corebusiness zoveel mogelijk te ontlasten. Of het nu een servet is, linnen of beddengoed, een complete outfit of een anti-vuilmat, we helpen je graag.

Ook kleinere volumes

Ben je een professional maar hebt u geen giga grote volumes? Geen probleem. We zijn er voor elke onderneming, groot of klein. 

Het hele jaar, elke dag

Professionals kunnen 365 dagen per jaar op ons rekenen. Een dagje extra zelfs als februari 29 dagen telt. 

Makkelijk en flexibel

Met een netwerk van op- en afhaalpunten en winkels zijn we nooit ver uit uw buurt. Bovendien kunnen we ook uw kledij of textiel ophalen en krijgt u alles twee werkdagen later vlekkeloos terug. Zonneschijn dat is makkelijk, dichtbij, tijdswinst en stralende was.

Efficiënt en professioneel

Op elk gebied: prijs, tijd, gebruik en inzet van middelen … Wasserij Zonneschijn bouwt al 80 jaar zorgvuldig aan een optimale dienstverlening.  We gaan steeds op zoek naar efficiënte oplossingen om de wasserij te verbeteren. Dit in uw belang. 

All-in en compleet

We halen op, wassen, strijken, verstellen waar we kunnen en leveren terug af. Het opnieuw in de kast hangen, is zowat het enige wat we niet doen. Zien we dat er een knoopje ontbreekt, dan zetten we er opnieuw eentje aan. Echt all-in dus.

Milieubewust

En nee, wij hoeven hier geen holle begrippen te gebruiken of ons in bochten te wringen om een link te vinden met duurzaamheid en ecologie. Uw wasmachine thuis heeft 40 liter per kilogram was nodig. Onze machines hebben met 10 liter al genoeg. 

We investeren bovendien constant in energie-efficiëntie. Warmte, water, energie … waar mogelijk hergebruiken we, recupereren we en trachten we maximaal te benutten. De productdosering gebeurt automatisch en is gericht op een neutrale pH-eindwaarde. 

Wasserij Zonneschijn kiest voor eco. Wij blijven streven naar milieuvriendelijke oplossingen. Daarom investeren we steeds opnieuw om de impact op het milieu en de mens zo minimaal mogelijk te maken.

Klanten

Zelfs open over de middag

Caroline Coorevits
Een wasserij waar je steeds vriendelijk onthaald wordt, waar je zelfs over de middag jouw was/strijk kunt afhalen als je er op andere tijdstippen niet geraakt, waar de was/strijk steeds tiptop in orde is en waar je uw was/strijk kort nadien terug kunt ophalen...dat is een wasserij naar mijn hart :-)

Perfecte dienstverlening

Mireille Mignon, Knip en Krul
Perfecte dienstverlening, mooi verpakt en correcte prijs.

Vriendelijk correct en steeds in orde.

Charlotte Cnockaert
Ik breng bijna wekelijks mijn was en strijk binnen bij Zonneschijn. Tevreden van hun diensten. Vriendelijk, correct en steeds in orde.