Sluit Logo Wasserij Zonneschijn
Naar Bedrijven

Over Zonneschijn

was. alles naar wens

Zonneschijn, dat zijn intussen vier generaties. Sinds 1935 doen we jouw was en we zijn er schitterend goed in. Van een klein familiebedrijf evolueerden we naar een volwassen dienstverlener. Textielverzorging koppelen aan jouw ontzorging, dat is onze corebusiness. Wassen, strijken of gespecialiseerde nieuwkuis, je kan bij ons terecht voor een compleet pakket. 

Wassen, strijken, gespecialiseerde nieuwkuis, herstellingen, tapijtreiniging … we staan je graag met raad en daad bij.

‘Was alles naar wens’, het is zowel een statement als een directe vraag naar jou, onze klant. We wassen alles naar wens en streven elke dag naar optimalisatie en verbetering. 

Particulier of professioneel

Zonneschijn is van vele markten thuis. Dat gaat van particulier tot professional. Van horeca tot werkkledij. Van dagelijkse was tot trouwjurk. Zowel particulieren als professionals kunnen rekenen op onze dienstverlening.

Bij Zonneschijn kan je rekenen op service en kwaliteit want we bedienen elke klant volledig zelf en alles gebeurt in eigen huis. Schitterend toch? Bovendien maakt ons groot netwerk van op- en afhaalpunten en zes vaste chauffeurs maken het je extra makkelijk.

Ons aanbod

Natuurlijk, de was zelf doen heeft voordelen. Aan de andere kant: wij zijn zoveel meer dan een standaard wasserij.  

Bij Zonneschijn kan je rekenen op een totaalpakket voor het wassen van textiel: wassen, strijken en nieuwkuis. Alles wat jouw textiel aangaat kunnen wij voor jou regelen. Niet alleen de reiniging maar ook het logistieke deel nemen we voor onze rekening. Alles naar wens, dat is Zonneschijn. 

Wasserij

Het is makkelijk, dichtbij, levert je tijdswinst op en een stralende was. Met een netwerk van op- en afhaalpunten en winkels zijn we nooit ver uit jouw buurt. Je levert jouw kledij of textiel in en krijgt alles twee werkdagen later vlekkeloos terug. 

Strijkatelier

Strijkatelier Zonneschijn koppelt professioneel opgeleid personeel aan constante investeringen in apparatuur.  Een garantie op kwaliteit. Strijken gebeurt bij ons deels machinaal en automatisch. Minder ruw, minder bruut, met minder wrijving en minder slijtage tot gevolg. 

Nieuwkuis

Kleding en textiel zijn ons vak. Al meer dan 80 jaar. Nieuwkuis Zonneschijn is een expert in onderhoud van delicate stoffen. We werken ook met natreiniging en dat levert een fris en zacht eindresultaat op.

Horeca-partner

Zonneschijn staat garant voor jouw uitstraling en voorkomen, in de vorm van een professionele reiniging en perfecte service. Wasserij Zonneschijn is een horeca-partner in de breedste betekenis van dat woord. We engageren ons graag om voor jou een totaaloplossing te vinden. Op maat, in samenspraak.

Werkkledij

Zonneschijn is een professionele dienstverlener. Wij halen jouw beroepskledij op zoals afgesproken, wassen en herstellen, merken via barcode of chip, en leveren alles tot in de puntjes verzorgd weer af. Jij en jouw medewerkers worden gezien door klanten en potentiële klanten. En je weet dat je geen tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken.

Anti-vuilmatten

Zonder figuurlijke drempels, zonder spreekwoordelijk struikelen. Zo horen klanten bij jou binnen te stappen. En daar zet de anti-vuilmattenafdeling van Zonneschijn zich elke dag voor in. Onze anti-vuilmatten zijn hygiënisch en specifiek ontworpen om de eerste stap probleemloos te laten verlopen en van de volgende stap een propere te maken. 

Ons engagement

Zonneschijn bewandelt duidelijk – en al langer dan vandaag – een traject dat erop gericht is …

  • de kwaliteit van onze dienstverlening, afwerking en service te verbeteren
  • de impact daarvan te reduceren, te beperken en te ‘vergroenen

Sinds 2001 werken we doorlopend aan een hedendaags en innovatief machinepark. Door regelmatig te investeren en daarbij altijd te focussen op duurzaamheid en een efficiëntere inzet van energie, middelen en medewerkers, verbeteren we beide doelstellingen op – excuseer – natuurlijke wijze. 

Dit is een verhaal dat nooit ten einde is. Integendeel. Het is een bewuste keuze en een ingeslagen weg die van Zonneschijn een moderne en duurzame onderneming maakt. Met respect voor mens en milieu, met aandacht voor verbetering op elk vlak. 

Wij engageren ons om dit duurzame beleid ook in de toekomst verder te zetten. 

Klanten

Zelfs open over de middag

Caroline Coorevits
Een wasserij waar je steeds vriendelijk onthaald wordt, waar je zelfs over de middag jouw was/strijk kunt afhalen als je er op andere tijdstippen niet geraakt, waar de was/strijk steeds tiptop in orde is en waar je uw was/strijk kort nadien terug kunt ophalen...dat is een wasserij naar mijn hart :-)

Vriendelijk correct en steeds in orde.

Charlotte Cnockaert
Ik breng bijna wekelijks mijn was en strijk binnen bij Zonneschijn. Tevreden van hun diensten. Vriendelijk, correct en steeds in orde.

Perfecte dienstverlening

Mireille Mignon, Knip en Krul
Perfecte dienstverlening, mooi verpakt en correcte prijs.