Sluit Logo Wasserij Zonneschijn
Naar Bedrijven

Zonneschijn: wasserij, strijkatelier en nieuwkuis die je doet stralen

Vertrouw op een vlekkeloze service bij Zonneschijn

Diensten

Bij Zonneschijn kan je rekenen op een totaalpakket voor het wassen van textiel: wassen, strijken en nieuwkuis. Alles wat jouw textiel aangaat kunnen wij voor jou regelen. Niet alleen de reiniging maar ook het logistieke deel nemen we voor onze rekening. Alles naar wens, dat is Zonneschijn. 

Wasserij Zonneschijn kiest voor eco. Wij blijven streven naar milieuvriendelijke oplossingen. Daarom investeren we steeds opnieuw om de impact op het milieu en de mens zo minimaal mogelijk te maken.

Onze vestigingen

Hoofddepot
Op- en afhaalpunt

Vind een depot in je buurt

Over ons

Was alles naar wens?

Meer over ons

Zonneschijn, dat zijn intussen vier generaties. Sinds 1935 doen we jouw was en we zijn er schitterend goed in. Van een klein familiebedrijf evolueerden we naar een volwassen dienstverlener. Textielverzorging koppelen aan jouw ontzorging, dat is onze corebusiness. Wassen, strijken of gespecialiseerde nieuwkuis, je kan bij ons terecht voor een compleet pakket. 

Zonneschijn is vandaag actief van Sint-Niklaas tot Rijsel, van de noordrand van Brussel tot het midden van West-Vlaanderen. In Henegouwen en Noord-Frankrijk. Ons netwerk van op- en afhaalpunten maakt het jou extra makkelijk. 

‘Was alles naar wens’, het is zowel een statement als een directe vraag naar jou, onze klant. We wassen alles naar wens en streven elke dag naar optimalisatie en verbetering. 

Troeven

Het is makkelijk

Met een netwerk van op- en afhaalpunten en winkels zijn we nooit ver uit jouw buurt. Je levert jouw kledij of textiel in en krijgt alles twee werkdagen later vlekkeloos terug. Zonneschijn dat is makkelijk, dichtbij, tijdswinst en stralende was.

Het is efficiënt

Op elk gebied: prijs, tijd, gebruik en inzet van middelen … Wasserij Zonneschijn bouwt al 80 jaar zorgvuldig aan een optimale dienstverlening.  We gaan steeds op zoek naar efficiënte oplossingen om de wasserij te verbeteren. Dit in jouw belang. 

Het is all-in en compleet

We halen op, wassen, strijken, verstellen waar we kunnen en leveren terug af. Het opnieuw in de kast hangen, is zowat het enige wat we niet doen. Zien we dat er een knoopje ontbreekt, dan zetten we er opnieuw eentje aan. Echt all-in dus.

Het is milieubewust

En nee, wij hoeven hier geen holle begrippen te gebruiken of ons in bochten te wringen om een link te vinden met duurzaamheid en ecologie. Jouw wasmachine thuis heeft 40 liter per kilogram was nodig. Onze machines hebben met 10 liter al genoeg. 

We investeren bovendien constant in energie-efficiëntie. Warmte, water, energie … waar mogelijk hergebruiken we, recupereren we en trachten we maximaal te benutten. De productdosering gebeurt automatisch en is gericht op een neutrale pH-eindwaarde. 

Nieuws & tips

Meer nieuws

Wasserij Zonneschijn kiest voor eco. Wij blijven streven naar milieuvriendelijke oplossingen. Daarom investeren we steeds opnieuw om de impact op het milieu en de mens zo minimaal mogelijk te maken.

Klanten

Vriendelijk correct en steeds in orde.

Charlotte Cnockaert
Ik breng bijna wekelijks mijn was en strijk binnen bij Zonneschijn. Tevreden van hun diensten. Vriendelijk, correct en steeds in orde.

Zelfs open over de middag

Caroline Coorevits
Een wasserij waar je steeds vriendelijk onthaald wordt, waar je zelfs over de middag jouw was/strijk kunt afhalen als je er op andere tijdstippen niet geraakt, waar de was/strijk steeds tiptop in orde is en waar je uw was/strijk kort nadien terug kunt ophalen...dat is een wasserij naar mijn hart :-)

Perfecte dienstverlening

Mireille Mignon, Knip en Krul
Perfecte dienstverlening, mooi verpakt en correcte prijs.