Sluit Logo Wasserij Zonneschijn
Naar Bedrijven

Over ons

Zonneschijn, dat zijn intussen vier generaties. Sinds 1935 doen we jouw was en we zijn er schitterend goed in. Van een klein familiebedrijf evolueerden we naar een volwassen dienstverlener. Textielverzorging koppelen aan jouw ontzorging, dat is onze corebusiness. Wassen, strijken of gespecialiseerde nieuwkuis, je kan bij ons terecht voor een compleet pakket. 

‘Was alles naar wens’, het is zowel een statement als een directe vraag naar jou, onze klant. We wassen alles naar wens en streven elke dag naar optimalisatie en verbetering. 

Bij Zonneschijn kunt u het hele jaar rekenen op service en kwaliteit want we bedienen elke klant volledig zelf en alles gebeurt in eigen huis. Schitterend toch? Bovendien maakt ons groot netwerk van op- en afhaalpunten en zes vaste chauffeurs het u extra makkelijk.

Ons aanbod

Natuurlijk, de was zelf doen heeft voordelen. Aan de andere kant: wij zijn zoveel meer dan een standaard wasserij.  

Bij Zonneschijn kunt u rekenen op een totaalpakket voor het wassen van textiel: wassen, strijken en nieuwkuis. Alles wat uw textiel aangaat kunnen wij voor u regelen. Niet alleen de reiniging maar ook het logistieke deel nemen we voor onze rekening. Alles naar wens, dat is Zonneschijn. 

Horeca-partner

Zonneschijn staat garant voor uw uitstraling en voorkomen, in de vorm van een professionele reiniging en perfecte service. Wasserij Zonneschijn is een horeca-partner in de breedste betekenis van dat woord. We engageren ons graag om voor u een totaaloplossing te vinden. Op maat en in samenspraak.

Werkkledij

Zonneschijn is een professionele dienstverlener. Wij halen uw beroepskledij op zoals afgesproken, wassen en herstellen, merken via barcode of chip, en leveren alles tot in de puntjes terug bij u af. U en uw medewerkers worden gezien door klanten en potentiële klanten. Zorg ervoor dat uw personeel er schitterend uitziet.  U weet dat u geen tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken.

Anti-vuilmatten

Zonder figuurlijke drempels, zonder spreekwoordelijk struikelen. Zo horen klanten bij u binnen te stappen. En daar zet de anti-vuilmattenafdeling van Zonneschijn zich elke dag voor in. Onze anti-vuilmatten zijn hygiënisch en specifiek ontworpen om de eerste stap probleemloos te laten verlopen en van de volgende stap een propere te maken. 

Klanten

Perfecte dienstverlening

Mireille Mignon, Knip en Krul
Perfecte dienstverlening, mooi verpakt en correcte prijs.

Vriendelijk correct en steeds in orde.

Charlotte Cnockaert
Ik breng bijna wekelijks mijn was en strijk binnen bij Zonneschijn. Tevreden van hun diensten. Vriendelijk, correct en steeds in orde.

Zelfs open over de middag

Caroline Coorevits
Een wasserij waar je steeds vriendelijk onthaald wordt, waar je zelfs over de middag jouw was/strijk kunt afhalen als je er op andere tijdstippen niet geraakt, waar de was/strijk steeds tiptop in orde is en waar je uw was/strijk kort nadien terug kunt ophalen...dat is een wasserij naar mijn hart :-)